HOME      EXPERTISE      WERKWIJZE      PROJECTEN      CONTACT  
         
 

Make it Happen
Ton van Happen
Merijn 1
5663 SP  Geldrop
040 213 20 64 T
040 213 20 62 F
info@make-it-happen.eu E
06 53 17 92 09 M

Iedere opdrachtgever wil graag een optimaal resultaat van de opdracht die hij verleent. Of dit nu gaat om het maken van een beleidsadvies, het leiding geven aan een project of het organiseren van een evenement: "scoren" is belangrijk om het in sporttermen te zeggen. Het bereiken van dit optimale resultaat is alleen mogelijk door een goede samenwerking en coaching. Het is de uitdaging om het maximale te halen uit degenen die betrokken zijn bij de opdracht. Als eenmanszaak is het voor Make it Happen daarom ook vanzelfsprekend dat intensief met partners wordt samengewerkt. Het behalen van successen is alleen realiseerbaar is door goede communicatie met alle partijen.

In de afgelopen jaren heeft Ton van Happen diverse projecten uitgevoerd en voor verschillende organisatie gewerkt. In die tijd heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk stelt hem in staat in nauwe samenwerking met zakelijke partners, overheden en natuurlijk ook de vele vrijwilligers sportevenementen succesvol te organiseren.

Door de jarenlange en brede werkervaring is Make it Happen ook de juiste partner voor organisaties om een beleidsadvies op te stellen of om een interim-management opdracht uit te voeren.

 
              webdesign door Veldmaat ICT